4 нояб. 2005 г., 19:16

Спомени 

  Поэзия
1354 0 2



Спомени красиви прелитат над мен.
Галят мe нежно със своите меки, ефирни крила.
Толкова радост, но и тъга има в тях,
копнеж, носталгия по отминали дни.
И виждам колко щаслива и безгрижна съм била,
а сега сама след купчина пепел от тъга и капка дъждовна сълза
се радвам на тия прелестни птици - моите спомени.

© Н Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??