15 сент. 2016 г., 18:01

Спомени...години... 

  Поэзия
851 1 4

 

Годините, годините минават
а ни изглеждат - сякаш вчера бяха...
Остават спомените...винаги остават...
Те вечността за себе си избраха...
Броим години. А не ги брояхме
преди години....преди много време.
Сега сма тихи...Е, не много тихи,
защото лудостта в нас още дреме...
Онази лудост – да сме лудо живи,
и лудо влюбени, и всеотдайни...
незнаещи били ли сме щастливи,
но знаещи, че искаме го тайно....
И затова годините предишни, 
когато в сладък спомен се превърнат,
в албума си поставяме го скришно
с надежда лудостта ни да се върне...
Да, може би той прави ни щастливи,
и лудо влюбени, и непокорни...
Защото с него чувстваме се живи
и всичко изживяваме повторно...

2016

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??