Днес разходих се
по Витошка
... зяпах по витрините
.... кичозни...
Дядо Коледа видях
и Снежанката... отлична
със поличка - символична
и повдигна ми се настроението
като гледах намаленията
(витринни)
топло чувство ме
обгърна
исках аз да я
прегърна..
но дядо Мраз
погледна строго
вика...
скъсани са ти чепиците
хлабави са ти и спиците
и парички нямаш в джоба...
... бягай бързо..
по-надолу.
© Христо Манчев Все права защищены