9.02.2017 г., 20:57 ч.

Спомени от Коледа 

  Поезия » Любовна, Еротична, Хумористична
565 0 8

Днес разходих се 

по Витошка
 

... зяпах по витрините

.... кичозни... 
 

Дядо  Коледа  видях

и Снежанката... отлична

със поличка - символична
 

и повдигна ми се настроението

като гледах намаленията
 

(витринни)
 

топло чувство ме 

обгърна 
 

исках  аз да я 

прегърна..
 

но дядо Мраз

погледна строго
 

вика...
 

скъсани са ти чепиците

хлабави са ти и спиците
 

и парички нямаш в джоба...
 

... бягай бързо.. 

по-надолу.

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??