Спомени проклети...
Спомени... какво ти дават те, когато
миналото обляно е в сълзи?
Щели да ме излекуват, казваш?
Защо тогава толкоз много ме боли?
Исках да забравя, но не можех .
Празнотата не се запълва със сълзи.
Сърцето си пред тебе аз положих,
а виж го как сега кърви.
Защо ми са спомени тогава?
Щом душата ми на клада изгоря?
И тя дори не ми остана.
Ахх, поне да можех нея да спася...
© Симс Все права защищены