25.01.2009 г., 22:29 ч.

Спомени проклети... 

  Поезия » Друга
793 0 2

 Спомени проклети...

 

Спомени... какво ти дават те, когато

миналото обляно е в сълзи?

Щели да ме излекуват, казваш?

Защо тогава толкоз много ме боли?

 

Исках да забравя, но не можех .

Празнотата не се запълва със сълзи.

Сърцето си пред тебе аз положих,

а виж го как сега кърви.

 

Защо ми са спомени тогава?

Щом душата ми на клада изгоря?

И тя дори не ми остана.

Ахх, поне да можех нея да спася...

© Симс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??