19 нояб. 2007 г., 18:27

Спомени в нощта 

  Поэзия » Любовная
1396 0 4

Спомени в нощта,

спомен за една душа.

Душа тайнствена, красива,

красива като любовта.

Не можеш ли да се обърнеш

и да кажеш ми ти "да",

или просто да се върнеш

и обгърнеш

с тайнствената си душа.

Като цвете ти красиво

разцъфтяваш все пред мен,

като ангелче невинно

те рисувам всеки ден.

Но аз съм така обикновен,

различен и горд, че съм със теб,

поне насън,

поне в деня на моята мечта,

мечта, спомен за една душа.

5.11.2000

© Момчил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??