3 июл. 2016 г., 09:59

Спонтанно 

  Поэзия » Любовная
598 0 3

Все те смъмрям,
че не мога да взема думата от теб.
Когато те попитах какво е любов,
замълча, а аз се приближих
– най-прекрасният миг мълчание.
Взех ти думата
– най-красивата от всички.

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??