2 авг. 2013 г., 22:18

Справедливост 

  Поэзия » Гражданская
343 0 4

СПРАВЕДЛИВОСТ

 

На него даде му парите,

за мен запази честността.

На него хич да не му пука,

а пък за мене скромността.

Той, да мами и прибира,

а аз „и ризата си да даря”.

За него секса и жените,

за мене само любовта.

За него плажа на Мавриций,

за мен Владайската река.

Пари да пръска той по Вегас,

а аз за книжки да пестя.

За него оди да се пеят,

а аз туй стихче да редя.

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??