8 мар. 2009 г., 13:39

Спрете сълзите 

  Поэзия
599 0 9

 

 

Спрете сълзите

 

Всяка  сълза 

разяжда  земята ни   

и   ями  ще сториме,

като входове  адови. 

Ще  страдаме, плачейки 

и молейки  милост,

да  дойде по-скоро 

края  Ахилов. 

От  дъното  черно 

ще  възкресим  омраза,

болка  безмерна 

и  стара  проказа

и  ще  бъде  пак 

тъма  непрогледна 

в живота на  Една.

Не пресъхват сълзите.

Ехидни усмивки

предизвиквам у вас...

Но  аз  ще  крещя.

Ще  повтарям...

„Спрете сълзите"

с  последния глас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??