3 окт. 2005 г., 20:47

Спри 

  Поэзия
829 0 5
Накъде ме водиш?
Спри за миг! Пусни ме!
Нека вдигна поглед,
в очите ти да се огледам.
Обичта неизмерима
от душата ми ще се излее.
През златната река ще мина,
златното момиче да изгрее.
Нали съм чудо малко,
твойто чудо, чудото, което
в сънищата те спохожда.
Спри за миг да те погледам!

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??