Oct 3, 2005, 8:47 PM

Спри 

  Poetry
828 0 5
Накъде ме водиш?
Спри за миг! Пусни ме!
Нека вдигна поглед,
в очите ти да се огледам.
Обичта неизмерима
от душата ми ще се излее.
През златната река ще мина,
златното момиче да изгрее.
Нали съм чудо малко,
твойто чудо, чудото, което
в сънищата те спохожда.
Спри за миг да те погледам!

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??