4 сент. 2011 г., 17:13

Спри 

  Поэзия » Любовная
587 0 2

Спри! Не! Недей! Не се приближавай!

Не искам да видиш, че ме боли!

Отивай при нея! Не ме заблуждавай,

че сърцето ти късат моите сълзи!

 

Не искам да слушам от теб вече нищо.

Аз зная, че всичко за теб е игра.

Не исках да те обичам, но пак дадох всичко.

а ти най-жестоко се с мен подигра.

 

Отивай! Върви си! Недей се обръща!

С нея си тръгвай - не те искам аз!

Омайвай ти друга с онез нежни думи,

с горещите ласки, със сладкия глас.

 

Спри! Не! Недей! Не се приближавай!

Отивай със нея - аз мога без теб!

Върви, без да спираш и без да помисляш

за това, че бил си щастлив някога с мен!

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??