12 авг. 2012 г., 00:04

Спри! 

  Поэзия » Любовная
650 0 0
Стой! Поспри се малко!
Обърни се... Виж очите мои.
В тях тъгата пак напира,
да покаже сълзите топли!

Стой! Почакай...
Искам да те зърна.
Като стон последен да те имам.
Усмихни се, искам тъй да те запомня,
тя ме топли в студена зима.

Спри! Не бързай...
Искам да усетя...
Кадифеният ти поглед как се взира,
там, където любовта умира 
и едно момиче си отива!

Спри! Не тръгвай!
Искам да те имам.
Ти стенание си, вопъл
и утеха...
В прегръдката си нежна приюти ме,
искам тъй да бъдем! Докосни ме!!!

© Радина Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??