11 янв. 2007 г., 12:51

Спри!!! 

  Поэзия
669 0 1

Аз чаках те и ти доиде,

но да ми кажеш мразя те.

Аз гледах те и ти съзря

в очите ми дълбока празнина.

Защо не бе с мен,

когато имах черен ден.

Защо сега доиде и всичко ми отне.

Защо небето мое отново стана твое.

Как да кажа вече ‘спри’!

Ти дълбоко ме рани!

Любовта ми изгори и

в пепел я превърна...’СПРИ’!

Душата моя разруши!

Причини ми толкова беди!

Мразя те не чуваш ли?

Това ли беше любовта?

Разделени две сърца!

Не не говори няма да ме имаш вече ти.

До тука бяхме аз и ти.

Махни се,изчзни живота ми върни.

© Габи Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??