20 нояб. 2006 г., 16:14

спри неговори... 

  Поэзия
857 0 2

Спри, не говори,
не искам повече вини.
От мълчанието 
повече боли.

Спри, не говори,
нека ме боли.
Аз свикнала съм
обляна да съм от сълзи.

А ти вдигни глава
и продължи....
Знай, без мен
в живота
повече ще ти върви...

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??