Nov 20, 2006, 4:14 PM

спри неговори... 

  Poetry
856 0 2

Спри, не говори,
не искам повече вини.
От мълчанието 
повече боли.

Спри, не говори,
нека ме боли.
Аз свикнала съм
обляна да съм от сълзи.

А ти вдигни глава
и продължи....
Знай, без мен
в живота
повече ще ти върви...

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??