12 авг. 2008 г., 00:46

Спри, Тъга... 

  Поэзия » Любовная
714 0 12

 

 

 

Една надежда стара

за миг се възроди,

като искра в жарава

на пламнали очи!

 

Спри, тъга, да сляза

от лудия ти бяг,

че искам да се стопля

преди да хукнем пак!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??