12.08.2008 г., 0:46 ч.

Спри, Тъга... 

  Поезия » Любовна
712 0 12

 

 

 

Една надежда стара

за миг се възроди,

като искра в жарава

на пламнали очи!

 

Спри, тъга, да сляза

от лудия ти бяг,

че искам да се стопля

преди да хукнем пак!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??