2 апр. 2023 г., 08:45

Срамежливко 

  Поэзия » Для детей
326 2 0

Аз, жълтурче неоткрито,
из тревата нейде скрито,
днес надничам като слънце,
явно пролет вече вън е.
Вятър гали,  птици пеят,
облаците се люлеят.
Най-случайно се усмихвам
и в тревата пак притихвам.

 

 

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??