2 июл. 2007 г., 14:54

СРЕД БАЛКАНА 

  Поэзия
802 0 5
Издига се насред Балкана
красива местност край река.
И колко пъти замечтани
посрещахме със тебе утринта.

А времето бе сякаш спряло,
за да поемем следващия дъх.
И биеха сърцата разтуптяни
в този чуден горски кът.

По своя път побягнаха звездите
и сърп двурог бе месецът извил.
И раждаха се в нас мечтите,
които Бог сега ни подари.

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??