2 jul 2007, 14:54

СРЕД БАЛКАНА 

  Poesía
801 0 5
Издига се насред Балкана
красива местност край река.
И колко пъти замечтани
посрещахме със тебе утринта.

А времето бе сякаш спряло,
за да поемем следващия дъх.
И биеха сърцата разтуптяни
в този чуден горски кът.

По своя път побягнаха звездите
и сърп двурог бе месецът извил.
И раждаха се в нас мечтите,
които Бог сега ни подари.

© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??