24 июн. 2008 г., 12:24

Среднощ е! 

  Поэзия » Любовная
541 0 5
 

Среднощ e!

 

Пак е късна нощ

и очи не мога да затворя.

Нима съм толкоз лош,

та не зная що да сторя?

 

Да нахраня хорските уста

не ще смогна пак, нали?

Не съм затворник на сластта,

а само сърцето ме боли!

 

Хората, за които аз се вричам,

ме хулят всеки ден.

Затуй, че само  теб обичам

и ден и нощ съм притеснен.

 

Дано любовта ни да запазиш

от долнопробни хорски клевети.

И дано не ме намразиш,

от туй най-много ще ме заболи.

 

За любовта ни чиста ще се боря.

Ще я закътам в своето сърце.

На теб нищо лошо не ще да сторя,

докато насън аз виждам твоето лице!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??