11 сент. 2008 г., 12:12

Среднощен 

  Поэзия
496 0 5
Защо избрах в студа да леденея,
щом силен огън грееше до мен?
Да знаех песни - щях да ти попея,
криле да имах - щях да съм небе.

Ще ме търсиш сред море коприна,
ще ме търсиш ти във приказна гора.
Но мене няма да ме има,
защото се загубих във нощта.

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??