19 сент. 2009 г., 11:11

Среднощен разговор 

  Поэзия » Белые стихи
1355 1 2

Ало... Спиш ли? Събудих те, нали?

Не си очаквал тази нощ да се обадя...

Кажи, че ми прощаваш.

Нали не ми се сърдиш?

Събудих те сред нощ...

Търсих те преди това -

но навярно спрял си телефона...

(а иска ми се да си спял дълбоко...)

Защо мълчиш?

Кажи ми нещо нежно мило...

Кажи, че ме обичаш...

Кажи ми "лека нощ" поне...

Какво?

Какво ми каза?... НЕ!

Чувам женски смях...

Аз двама съм събудила!

© Ганка Гончарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??