26 мар. 2006 г., 14:36

Среща 

  Поэзия
834 0 4

Среща тъй случайна,
или не?
Разбрали вече накъде,
вървим,
По улица безкрайна.

Слънчев лъч - случаен,
или не?
Разбрал той вече накъде,
блести,
И лудите омайва.

Облаци - случайни,
или не?
Разбрали вече от къде,
дошли са,
Пазят свойта тайна.

Две деца - случайни,
или не?
Протегнали са те ръце,
в прегрътка,
Може би случайна.

© Александър Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??