28 апр. 2009 г., 08:05

Среща 

  Поэзия » Любовная
451 0 2

Отново си на острова попътен

и чувствата отминали зовеш.

Пред спомена, от времето закътан,

в нощта порочна ти ще спреш.

 

 

Не вярвам вече в любовта крилата -

за миг събрала нежност и мечти.

Защото блатото на самотата

надежди рухнали ще приюти...

 

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??