Как в сърцето ми блика нова, нежна любов?
И цъфти трепетлика, запленена от зов.
Как сама да остане в тази приказна нощ?
Как сърца недокоснати ще трептят цяла нощ?
От любов озарени, от любов запленени!
Ще се търсят ли те?
Ще проплаква сърце!!!
© Симеон Пенчев Все права защищены
раними като душите . . .