17 jul 2009, 14:57

Среща 

  Poesía » De amor
600 0 3

 

Как в сърцето ми блика нова, нежна любов?

 

И цъфти трепетлика, запленена от зов.

 

Как сама да остане в тази приказна нощ?

 

Как сърца недокоснати ще трептят цяла нощ?

 

От любов озарени, от любов запленени!

 

Ще се търсят ли те?

 

Ще проплаква сърце!!!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??