22 февр. 2021 г., 10:37

Среща 

  Поэзия » Любовная
824 1 15

Завъртат се магичните сияния,

танцуват небеса със страст гореща

и влюбват се прекрасните желания,

и няма нощ, и ден - това е среща...

Това е среща искренна и нежна,

откриваща и сливаща душите.

Любов всераждаща, така безбрежна,

всесилна е - и сбъдват се мечтите...

И сбъдват се мечтите... Красотата

разцъфва в галактична пролет - в транс

забиват приказно във нас сърцата

и чудно е - опива ни романс...

Опива ни романс в една прегръдка,

най- топлата от топлите в света.

Усещане е живо всяка глътка

от извор чист - младее Любовта...

Младее Любовта и тържествуват

китарите по звездния си път.

Ръцете ми в косите ти заплувват

и погледи усмихнато блестят...

Усмихнато блестят очи от радост...

Челцето ти, клепачите целувам,

нослето също, устните до сладост...

Страните ти със моите милувам...

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??