28 июн. 2004 г., 12:37

Среща 

  Поэзия
1049 0 0
Седиме с теб двамата
и пием си бирата,
седим и аз те държа за ръка.
Усмихнат наивно,
вярвам, че заедно имаме бъдеще
и радост със тебе ме свързва,
а не дели ни тъга.
Поглеждаш към мене
и виждам в очите ти
как мъничко пламъче отвътре играй,
усмихнат наивно
аз мисля че ти си щастлива,
но усещам в сърцето си
как пак съм се лъгал,
че заедно с тебе имаме бъдеще.
Защо не се сърдиш,
когато аз пак те предадох
моя изгубена и клета душа.
Седиме с теб двамата
и пием си бирата,
усещам, че сам се държа за ръка.

© Цветомир Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??