20 сент. 2008 г., 20:40

Среща 

  Поэзия » Гражданская
741 0 1

Здравей, приятелко, седни до мен

да възкресиме спомените стари,

да си припомним в този слънчев ден

за миналото ни, което пари.

За младостта, която отлетя,

за безвъзвратно миналите дни,

за любовта, която ни заля;

сърцата ни, която изгори.

За нашите приятели, които

животът разпиля като листа,

подгонени от вятър ненаситен,

оставил ни с обрулена душа.

Повярвай ми, не исках да сме тъжни

във този толкова специален ден,

очите само мъничко са влажни -

ти миналото възкреси във мен.

Приятелко, от все сърце желая

да бъдеш здрава, радост и късмет.

Да молим Бог да бъде с нас и зная,

с любов ще ни закриля и напред.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пожелавам ви много щастие и хубави моменти!
Предложения
: ??:??