Престана ли от тебе да очаквам
появата ти като мой баща
и спра да се ядосвам и оплаквам
от участта си земна на жена
А ти ме виждаш като нежна майка
която дава своята любов
и никога не ще те изостави
за да е с тебе винаги. До гроб!
Тогава ще се срещнем ние двамата
завършени, пораснали души
готови на любов и на обичане
И няма никой да ни раздели
Душите ни блажени ще познаят
най- истинската чистата любов
и ще се слеят те в единно цяло
открили своя смисъл на живот
© Росица Георгиева Все права защищены