7.07.2022 г., 10:23 ч.

Среща на душите 

  Поезия » Любовна, Философска
297 2 1

Престана ли от тебе да очаквам

появата ти като мой баща

и спра да се ядосвам и оплаквам 

от участта си земна на жена

 

А ти ме виждаш като нежна майка

която дава своята любов

и никога не ще те изостави

за да е с тебе винаги. До гроб!

 

Тогава ще се срещнем ние двамата

завършени, пораснали души

готови на любов и на обичане

И няма никой да ни раздели

 

Душите ни блажени ще познаят

най- истинската чистата любов

и ще се слеят те в единно цяло

открили своя смисъл на живот

 

 

 

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??