14 апр. 2008 г., 17:51

Срещи 

  Поэзия » Другая
764 0 7

Тези пълни с безкрайност моменти,
отрезвели ще сбъдват мечтите ми.
Изхабените филмови ленти
ще се смеят със плачещи зрители.

 

И във тежки антракти събирам
всичко, дето със шепи пилея.
С югоизточно слънце се скитам,
в югозападни нощи живея.

 

Само къс тишина в милиметри
са за мен разстоянията днешни.
Ще пестя кислород - да ми стигне
до момента на другото свиждане...

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??