2 июн. 2022 г., 10:11

Срещнах те... Стихът ми те обикна... 

  Поэзия » Любовная, Другая
572 2 4

Срещнах те... Стихът ми те обикна.

Ден след ден копнежът се усилва.

На зова, ах, как да не откликна.

В нощите без теб тъга ме жилва.

 

Ден след ден копнежът се усилва.

Липсваш ми, щом твоят лик го няма.

Погледът ти искрено ме милва,

словото ти е със нежност пряма.

 

Липсваш ми, щом твоят лик го няма,

липсва ми усмивката ти чиста.

Моята икона ти си в храма,

вярата ми в любовта, лъчиста.

 

Липсва ми усмивката ти чиста,

искам с топлина да те достигна.

Чувствено пред теб ще се разлистя...

Срещнах те... Стихът ми те обикна.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??