6 мая 2020 г., 20:31

Срещу течението 

  Поэзия » Философская
997 1 1

Неясни и объркани мисли,
тежест голяма, даже товар.
Гребеш срещу течението силно,
но нещата са пак на кантар.
Със сетни сили греблата,
опитват да правят рязък завой,
но удрят на камък в реката,
и отново остават в застой.

© Петър Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??