6.05.2020 г., 20:31 ч.

Срещу течението 

  Поезия » Философска
763 1 1

Неясни и объркани мисли,
тежест голяма, даже товар.
Гребеш срещу течението силно,
но нещата са пак на кантар.
Със сетни сили греблата,
опитват да правят рязък завой,
но удрят на камък в реката,
и отново остават в застой.

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??