4 мая 2021 г., 11:03

St. Valentin's singles party 

  Поэзия
543 0 0

 Някак си некрасиво звучи -
"бал на самотници".
Като
"бал на изоставените жени,
и измамените любовници".
Бал на счупените мечти
и на вехти илюзиии
с изпокъсани отстрани
черни блузи.
Някак си унизително спят
в дeколтето ти неуспехите.
Колко нощи и колко дни
обявявал си трепетно,
че не си вече сам,
че намерил си...
Е, продължавай с издирването.
Довечера.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??