31 авг. 2007 г., 17:14

Стамболовият мост 

  Поэзия
644 0 7
Септември унило се къпе в реката,
сред първа позлата на късното лято.
Над къщите слиза,избистрено вече,
небето,донасящо намек за вечер.
Скалите белеят-от спомени кости,
а пътят ми още минава по моста.
На детството пътят-все тъй романтичен.
От другите пътища страшно различен.

Градът е отсреща и гледа реката,
в която нещата живеят обратно.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??