23 авг. 2010 г., 14:40

Стана модерно да влизаме в храма 

  Поэзия » Юмористическая
713 0 16

СТАНА МОДЕРНО ДА ВЛИЗАМЕ В ХРАМА

 

Стана модерно да влизаме в храма

да не би вън от света(?!) да останем.

Черпим свещичка и молим горещо

Господа Бога за хора и вещи.

Молим се соло , кой както го може,

но хленчим хорово:„ Дай ми!Дай, Боже!“

Но кой да каже, открито и вещо,

че най-добре е да молим горещо

не за събития, вещи и хора,

а да успее плана му отгоре!

Че, не дай Боже, отплеснем го нещо

и той изпълни молбите горещи,

тук ще започне такъв купон огнен,

че Бог да слезе, не ще ни помогне!

...........................................................

Да бъде Твоята воля, Господи!

                                                   Амин.

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??