22 авг. 2006 г., 09:53

Станах поет... 

  Поэзия
732 0 3


Реших да пиша за любов,
Но Слънцето залезе...
Някой сложи апостроф....

И в облаците боядисани
Сърцето своя пристан пак видя и им показа...
Но хората отминаха улисани....

Реших да пиша и написах.....

Станах поет с по-различна душа,
А хората нека премигват и мислят,
Че е квадратен света...

© Фаволина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??