13 дек. 2008 г., 00:47

Стара любов 

  Поэзия » Любовная
1730 1 14

   Стара любов




     Тази толкова стара любов...

     Беше детска и толкова чиста,

     и наивна, и пълна с мечти,

     незабравяна никога, никога...



     Тази сутрин пак ги видях,

      във очите ти блеснаха спомени,
     после влага... и мъничко смях...

     И баналната скучничка Истина...



      Тези наши прозрачни мечти,

      толкоз мънички, толкова детски
      и наивни, и смешни дори,

      но такива до днес ги обичаме!



      И си спомнихме топлите дни

      и разходките тайни и явни,
      онзи бяг под дъжда и дори

      онзи трепет и първа целувка...



      11:44

      17.07.1997

© Манол Манолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??