2 окт. 2008 г., 20:31

Стари гласове, стари стаи 

  Поэзия » Другая
591 0 5


Отначало си мислим,
че са сънувани,
а неясното с мистика свързваме;
но нелепите смърти
нелепо нахлуват
и нареждат нелепия пъзел,
в който всичко е ясно:
че всичко е спорно,
щом едва на живота ни в здрача
кристално се чува
какво ни говорят
мъртвите, по които плачем.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??