27 нояб. 2009 г., 16:43

Стари снимки 

  Поэзия
362 0 1

Разглеждам стари снимки –

стари трепети, мечти

и нахлуват като сенки

отминали щастливи дни.

 

Очи познати се усмихват

от мигове застинали

и тъжно ми нашепват,

че са вече само спомени.

 

Там се връщам сякаш

при копнежи днес забравени -

искам да ги върна някак,

но само снимки са останали.

 

И се ражда мисъл мрачна,

душата ми пронизва –

дори и смисълът сегашен

албума просто ще допълва.

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??