18 июл. 2008 г., 09:47

Старо вино 

  Поэзия » Любовная
727 0 11
 

Ти си като старо вино

скъпо - за душата.

Пия те с очи завързани,

за да чувствам сладостта ти.

Жаждата за теб, неутолена,

като рана ме изгаря.

Ти си като старо вино -

болест за душата.

© Дита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??