3 мар. 2010 г., 17:41

Старомодна романтика 

  Поэзия » Любовная
525 0 0

Студено шампанско и чаши звънтящи,
свещи догарят във свещници стъклени.

Думи прошепнати, чувства искрящи,
сълзи от щастие и усмивки на влюбени.

 

Целувки побъркващо-нежни и сладки,

Франк Синатра и Бийтълс по никое време.

Красотата откриваме в мигове малки,

в две чаши шампанско, във тебе и в мене.

 

Не сме планирали и резервирали,

даже не търсим в ресторанта маса.

Да се обичаме не сме и спирали –

стигат шампанското, свещите, плажа.

 

Звездите някъде там нависоко;

обич свенлива във няколко мига.

Вървим си – ей тъй, без план и посока.

Обичаме се. И това ни стига.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??