във този филм играем всички
но главните роли вече са заети
за нас остават онези на статисти
почти невидими със първи имена
участваме в написан не за нас сценарий
във който знаем думите са ни отнети
и уж се пази тайна дали ще има (хубав) край
а ние пак се бутаме да влезем в кадър
пък макар и някъде на заден план
забравили преди нас колко мъртви има
нали по-важно вече е за миг да си видян
© Бри Анна Все права защищены