29.05.2018 г., 22:42 ч.

Статисти 

  Поезия » Философска
906 3 1

във този филм играем всички

но главните роли вече са заети

за нас остават онези на статисти

почти невидими със първи имена

участваме в написан не за нас сценарий

във който знаем думите са ни отнети

и уж се пази тайна дали ще има (хубав) край

а ние пак се бутаме да влезем в кадър

пък макар и някъде на заден план

забравили преди нас колко мъртви има

нали по-важно вече е за миг да си видян

© Бри Анна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Накъде вървиш, човеко? »

28 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??