9 июн. 2021 г., 10:23

Стая 

  Поэзия » Другая
212 1 0

Поредното загубено дете.

Поредното забравено лице.

Опитвам се да не забравя,

но не мога се справя.

Дай ми две секунди,

само малко ще се бавя

в тази смъртоносно тясна стая.

Мислите си ще оставя

за други ден, но друг ден не ща за зная.

© Боян Цонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??